Motto:

“O DEMOCRATIE REALA SE CONSTRUIESTE PE O SOCIETATE CIVILA MORALA”

Fundatia3N a fost constituita cu scopul de a crea  acea atitudine militanta menita  sa promoveze in societatea civila valorile moral-crestine prin intermediul carora normele sociale de convietuire si  educatie din societatea nostra sa se imbunatateasca.

Informarea mediatica pe care v-o propunem pe site www.f3n.ro  trebuie sa fie in slujba binelui comun, mereu adevarata si integra, ramanad neatinse dreptatea si iubirea de apropele  noastru.

Deasemenea,trebuie sa raspunda in mod onest si corespunzator scopului Fundatiei F3N – NOI, despre NOI,pentru NOI,respectand cu scrupulozitate legile morale, drepturile legitime si demnitatea persoanei.

F3N se adreseaza tuturor laicilor crestini dispusi ca, in mod voluntar, in cunostinta de cauza si liber consimtit sa contribuie la imbunatatirea normelor de convietuire din societatea romaneasca.

La rubrica VOCEA FUNDATIEI veti avea ocazia sa cititi opinii avizate care dau glas  principiilor pe care se fundamenteaza actiunilor noastre. De asemenea, veti regasi articolele dezbatute anterior de catre membri Fundatiei la sectiunea speciala  intitulata MEMBRI si FORUM ,care poate fi accesata doar pe baza de user si parola, in urma aderarii ca membru la FUNDATIA  F3N.

Fundatia NOI, despre NOI, pentru NOI isi propune sa realizeze o retea sociala on-line dedicate laicilor crestini prin intermediul careia acestia sa comunice mai bine intre ei, sa se implice in viata parohiala si, in acelasi timp, in comunitate, oras, societate, pentru cresterea spirituala. In plus, intr-o epoca a internetului, o comunitate virtual poate fi si un  instrument pentru castigarea drepturilor cetatenesti democratice care sa contribuie la construirea unei SOCIETATI CIVILE MORALE  CA BAZA A UNEI   DEMOCRATII   REALE.

 

SF. Cristofor Patronul Calatorilor

Biserica azi

Ave Maria

Indemnuri si cunoastere

Arhiva