Imagini pentru RETEA SOCIALA

In vederea atingerii scopului Fundatiei 3N se urmareste crearea unei retele sociale prin intermediul careia membrii organizatiei sa ramana in stransa legatura, sa colaboreze si sa se implice mai usor in comunitatile din care fac parte, pornind de la parohii, pana la locul de munca sau in cartierele in care locuiesc.

Practic, in acest fel, drepturile cetatenesti sunt exercitate in mai buna masura. Pentru ca un bun crestin, implicat, cu o atitudine militanta, este un mai bun cetatean.

Reteaua sociala este diferita de reteaua de socializare. Diferenta dintre cele doua este ca prima poate deveni agent de socializare, cu scopul de a deprinde norme si comportamente ale unui grup, act necesar pentru individ in integrarea sa in comunitati online profesionale sau non-profesionale. Asumandu-si aceste reguli si obligatii, utilizatorul retelelor sociale este determinat, prin procesul de socializare, sa adopte conduita sociala adecvata in mediul online si in cel offline.

Intrucat tinerii sunt mereu conectati la mediul online, o retea sociala poate schimba atitudinea lor fata de adevarata comunicare si implicare, ceea ce nu se petrece in cadrul retelelor de socializare precum Facebook sau Twitter, si care au reusit sa deformeze raportarea la prietenie si sa paraziteze relatiile umane si sociale reale.

 

SF. Cristofor Patronul Calatorilor

Biserica azi

Ave Maria

Indemnuri si cunoastere

Arhiva