DESPRE NOI

F3N isi doreste ca laicii catolici sa fie cat mai implicati in societatea civila, iar activitatea lor sa devina vizibila. Misiunea aceasta este posibila cu conditia ca toti cei angrenati de bunavoie sa manifeste o credinta militanta. Numai asa, Biserica si implicit valorile moral crestine vor deveni vizibile in societatea noastra, mult prea preocupata la ora actuala de false valori si tentata sa respinga bunurile morale.

E important sa intelegem ca sta in puterile noastre, ale laicilor avand credinta militanta, sa curatam valorile fundamentale din sufletele celor care ne inconjoara, indiferent de confesiunea lor, si sa promovam si sa aplicam valorile moral-crestine in normele sociale de convietuire din societatea romaneasca. Toata aceasta actiune sociala care are ca scop final unitatea poporului roman poate sa inceapa sub indrumarea spirituala a bisericilor crestine din tara noastra.

F3N se adreseaza laicilor de orice varsta, care au disponibilitatea de a deveni portavoce a moralei crestine. Oricine doreste poate deveni membru al Fundatiei 3N, cu conditia sa ia la cunostina statutul organizatiei si sa completeze o cerere de aderare care va fi ulterior aprobata de Consiliul Director al F3N.

FUNDATIA 3N pune la dispozitie prin platforma www.f3n.ro infrastructura on line pentru  a-si putea exprima  sprijinul in  actiunea de edificare a unei societati civile morale(bazata pe valorile moral crestine).

 

SF. Cristofor Patronul Calatorilor

Biserica azi

Ave Maria

Indemnuri si cunoastere

Arhiva